Phi Beauty Center

Phibrows

Volg een PhiBrows training met CraftMaster-supervisie

Alle in en outs leren over de PhiBrows techniek? Wil jij je ontwikkelen tot wenkbrauwspecialist? Dan past de PhiBrows training helemaal bij jou! De training neemt ongeveer 6 maanden in beslag en je zult begeleiding krijgen van een CraftMaster. Je leert alle theorie omtrent PhiRemoval en beheerst straks alle mogelijkheden van deze techniek. Ook ligt er een focus op huidhistologie en genezing van de huid. Als je je inschrijft ontvang je een starterkit met alle basisproducten, tools om de techniek toe te passen en verzorgingsproducten voor je klanten. En er zit nog meer voordeel voor je bij want iedere student wordt gratis toegelaten tot de Skin Expert Course! Wacht dus niet langer en schrijf je in voor de PhiBrows training aan onze beauty academy.

Hoe werken de CraftMaster niveaus bij de PhiBrows training?

Voor al onze trainingen kun je een certificering halen waarmee jij kunt aantonen dat je de techniek tot in de puntjes beheerst. Tijdens de training heb je dan ook volop de mogelijkheid om je vragen te stellen aan een CraftMaster professional. Er zijn 9 verschillende niveaus te behalen op het gebied van PhiRemoval. Zodra je bent afgestudeerd, wordt je zichtbaar op de PhiAcademy World Map. Op die manier kunnen potentiële klanten jou gemakkelijk vinden en benaderen. Wij vinden het belangrijk om hoogstaande schoonheidsbehandelingen aan te bieden en door middel van deze tool wordt dit mogelijk gemaakt. Sluit je je ook aan bij onze community? Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in één van onze trainingen of cursussen.

Phibrows

Naast PhiBrows alles leren over PhiRemoval

Wil je naast PhiBrows ook alles leren over PhiRemoval? Aan deze manier van oude permanente make up verwijderen zitten verschillende voordelen verbonden. Zo is het onschadelijk voor de huid en zal de huid na de behandeling weer snel genezen. Bij deze behandeling wordt het oude pigment op een gecontroleerde manier uit de huid gehaald. Dit zorgt er voor dat het pigment ook daadwerkelijk zal verdwijnen. Verder heb je geen kans op littekens of pigmentverstoring op de plek waar PhiRemoval is toegepast. Met deze techniek kun je je klanten dus een extra gespecialiseerde service aanbieden. Bekijk de mogelijkheden voor het volgen van een training in onze beauty academy.