Phi Beauty Center

Beauty Academy

Gerenommeerde opleiding volgen aan de beauty academy

Wil jij alles leren over wenkbrauwen, permanente make up of microneedling? Wij bieden je een groot aanbod van verschillende opleidingen en cursussen. Hierdoor kun jij je straks echt een specialist noemen. Onze opleidingen zijn zo ontworpen dat je zo veel mogelijk van je kostbare tijd kunt besparen en tegelijkertijd is het leerrendement maximaal. Naast studies op locatie hebben wij ons online aanbod flink vergroot. Via de Craft Master-app heb je toegang tot een leeromgeving waarin je alles vindt wat je nodig hebt. Een aantal van onze opleidingen hebben een inschrijfdeadline. Wees er dus snel bij en volg je favoriete beauty opleiding!

Wenkbrauw opleiding bij de beauty academy

Aan onze beauty academy kun je verschillende opleidingen volgen op het gebied van wenkbrauwen. Zo wordt je straks een pro in het vormen van wenkbrauwen die net identieke tweelingen zijn. Onze trainingen in de PhiBrows beauty academy worden gegeven door een gecertificeerde PhiBrows master. In de PhiBrows cursus wordt gefocust op het perfectioneren van wenkbrauwen waarbij je nieuwe tips en trucs zult leren. Je leert ook om permanente wenkbrauw make-up aan te brengen. Uiteindelijk zullen de wenkbrauwen er borstelig en natuurlijk uitzien. Er zijn op dit moment vijf verschillende patronen beschikbaar voor verschillende wenkbrauwvormen. Via de Craft Master-app kun je dagelijks contact hebben met je docent. Bij het volgen van een wenkbrauw opleiding aan de beauty academy kun je dus rekenen op goede ondersteuning en communicatie.

Beauty Academy

Volg een microblading opleiding aan de beauty academy

Onderdeel van onze PhiBrows behandeling is microblading. In de BoldBrows course krijg je alle kennis en vaardigheden die je nodigt hebt om een microblading behandeling uit te voeren. Eerst wordt de theorie rondom brow mapping behandeld. Vervolgens volgt er een gastcollege van een huidexpert. In de lessen die volgen wordt er ingegaan op de theorie van kleur in relatie tot het pigment van wenkbrauwen. Vervolgens leer je alle ins en outs rondom het hygiënisch werken in een schoonheidssalon. Daarna wordt je een flinke dosis productkennis bijgebracht en ga je aan de slag met alle stappen die komen kijken bij de BoldBrows techniek. Meer weten over hoe de cursus in elkaar zit? Neem dan een kijkje bij de beauty academy of neem contact met ons op!